Shantala Babymassage

Jouw baby volledig laten ontspannen? Kom dan eens langs voor een heerlijke babymassage. Onder begeleiding van een professioneel masseuse ga jij je kleintje zelf masseren. Ondertussen krijg je allerlei tips die je ook thuis kunt gebruiken. 

De Shantala babymassage is een vorm van totale lichaamsmassage voor baby’s. In India (waar deze massagevorm vandaan komt) is deze massage een onderdeel van de dagelijkse verzorging. Belangrijke uitgangspunten van Shantala babymassage zijn liefde en ontspanning. Het is een eenvoudige manier van massage die iedereen kan leren. Het is voor zowel ouders als kind een mooi moment van liefdevolle aandacht. Het gaat bij Shantala om de kwaliteit van aanraking. Even met volle aandacht bij je kindje zijn en je gehaaste leven in een lagere versnelling zetten. Daarnaast heeft het allerlei positieve effecten voor je kindje. Zo kan het de slaap verbeteren en krampjes verhelpen of voorkomen.

Zo ziet een Shantala babymassage eruit

Aanvang

Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan.

Vervolgens mag je de baby uitkleden op de speciaal ontworpen commode. Hierop zal de massage ook plaatsvinden.

Shantala massage

Gedurende de massage wordt er gebruik gemaakt van een speciale plantenolie die soja, sesam en amandel bevat én verrijkt is met 36 essentiële oliën. De oliën versterken elkaars werking. Je zult al snel merken dat jouw kleintje tot rust komt en intens geniet van deze behandeling.

Klaar met de massage

Je masseert jouw baby zelf onder begeleiding van een ervaren babymasseuse. Zij leert je de juiste technieken die je ook thuis kunt toepassen.

Jouw ervaring helemaal compleet maken? Ga dan voor het ‘Float & Massage’ arrangement’. Je baby start in dat geval met een heerlijke floatsessie. En hierna volgt de Shantala babymassage. 

De voordelen voor je baby

Shantala babymassage heeft een heleboel positieve effecten, zowel mentaal als lichamelijk. Wat voordelen op een rij:

De voordelen voor ouders

Massage heeft niet alleen positieve effecten op je baby. 

Praktische informatie

Reserveren