Floaten

Bij Sunshine Babyspa & Wellness kun je iets heel bijzonders ervaren: de baby float. Je kleintje krijgt een speciale drijfband om en mag dan lekker dobberen in het warme water van de jacuzzi. Lekker ontspannend. Na een tijdje gaan de bubbels en gekleurde lampen aan en wordt het nog leuker. Floaten biedt een heleboel fijne voordelen. Zo brengt het jullie dichter bij elkaar en bevordert het de ontwikkeling van je baby.
Dit arrangement is geschikt voor baby’s van 14 dagen tot 12 maanden oud.

Zo ziet een baby float sessie eruit

Aanvang

Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan.

Vervolgens mag je de baby uitkleden op de speciaal ontworpen commode. Wij hebben een zwemluier voor je, die je nu aan kunt doen.

Float sessie

Zijn jullie er helemaal klaar voor? Dan is het tijd om te gaan floaten. Je kleintje krijgt een speciale drijfband om, zodat hij/zij vrij kan bewegen in het water. Onze drijfbanden zijn veilig en voldoen volledig aan de Europese veiligheidseisen CE (EN71).

Het floaten vindt plaats in een eigen privé jacuzzi. Alles gaat onder begeleiding van één van onze daarvoor opgeleide professionals.

Klaar met floaten

Na 10 tot 30 minuten is de baby klaar met floaten. Het wordt dan vaak te zwaar of de baby wordt onrustig. We gaan terug naar de commode en wikkelen de baby in een zachte, warme badcape. Deze wordt door ons met mild, parfumvrij wasmiddel gewassen.

De floatsessie extra ontspannen afsluiten? Ga dan voor het ‘Float & Shantala’ arrangement. Je baby krijgt dan na de float sessie nog een heerlijke ontspannen Shantala babymassage.

Voordelen van floaten

Floaten bevordert zowel de emotionele als de lichamelijke ontwikkeling van je baby.

De voordelen op een rij:

Praktische informatie

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om het optimale uit de sessie te halen:

Reserveren